Einde Kalkaanslag
Zorgeloos Proberen
Goedkoop, eenmalig 139
Onderhoudsvrij

Werking waterontharder Magiko 5000

Water bestaat verschillende mineralen, waaronder magnesium en calcium. Doordat deze mineralen zich binden en kristalliseren ontstaat er kalk. Kalk moet tegengegaan worden om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van water.

Het werkt als volgt
– Je plaatst de waterontharder na de watermeter op de leiding
– De krachtige magneet zorgt ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren
– Hierdoor blijven de mineralen magnesium en calcium gescheiden
– De Kristallisatie (de oorzaak van kalk) wordt voorkomen
– De negatieve effecten van mineralen worden onderdrukt
– Kalkaanslag wordt hierdoor voorkomen

Wat gebeurt er met het kalk?

– Door de magneet kristalliseren magnesium en calcium niet waardoor het kalk in het water blijft zitten en het niet kristalliseert.
– Kalkaanslag is verleden tijd

De Magiko 5000 waterontharder is het geschikte systeem voor het gehele huis. De krachtige magneet zorgt voor een werking over 500 meter aan leiding (100 meter significant).

Nu heb je inzicht in hoe de magnetische waterontharder werkt. De huidige kalkaanslag wordt geleidelijk verwijdert en het voorkomt nieuwe kalkaanslag. Kalk zorgt voor een soort van isolatielaag tussen warmte elementen en het water dat opgewarmd moet worden (bij een waterkoker is dit vaak goed zichtbaar). De warmte moet door deze kalklaag heen en dit kost dit meer energie, bij extreme kalkaanslag kost dit wel 70% extra energie. Dit betekend dat je veel geld kan besparen door het gebruik van een waterontharder, tot wel €500 per jaar. Voor de scherpe prijs van €139 zijn wij ervan overtuigd dat je veel plezier van zult hebben van de Magiko 5000.

Product Magnetische Waterontharder Magiko 5000

Waarom magnetische waterontharder?

De magnetische waterontharder die gebruikt wordt is de Magiko 5000. Deze magneet is gemaakt van zeer hoge kwaliteit materiaal, met een zeer krachtige magneet. Dit zorgt ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren en voorkomen zo kalkaanslag.

MAGIKO 5000

De Magiko 5000 waterontharder is het geschikte systeem voor het gehele huis.

Werking Waterontharder (magnetisch) en Voorkom kalk

Werking waterontharder, de waterontharder Magiko 5000 zorgt ervoor dat de kristallisatie van magnesium en calcium voorkomen wordt. De structuur van de mineralen in het water veranderen, de essentiële bestanddelen in het water blijven gewaarborgd in het water.

Voordelen van een magnetische waterontharder
– Bestaand kalk wordt afgebroken
– Geheel onderhoudsvrij
– Energiebesparing tot wel €500 per jaar
– Minder kalkaanslag
– Milieuvriendelijk
– Langere levensduur apparaten
– Kan helpen bij huidirritatie

Onthard Water Uit Kraan, werking waterontharder

Prijs van magnetische waterontharder?

Waterontharderlease vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor eenmalig €139 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je energierekening.

Schuiven naar boven
Bel mij terug
+
Bel mij!