Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Waterontkalker: geen last meer van kalkaanslag

Een magnetische waterontkalker helpt je in het huishouden, het zorgt er namelijk voor dat je geen last meer hebt van kalkaanslag. Dit scheelt je veel tijd op gebied van het schoonmaken van bijvoorbeeld je douche of kranen. Kalk is een naar element wat in het water zit en kan ervoor zorgen dat je huishoudelijke apparaten kapot kunnen gaan. Door kalkaanslag kunnen leidingen dichtslibben en apparaten kunnen kapot gaan, dit kan voorkomen worden door een waterontkalker.

Hoe ontstaat Kalkaanslag

Kalk ontstaat door de binding/kristallisatie van de mineralen calcium en magnesium. Water dat je in je huis gebruikt wordt uit de grond gepompt. Regen dat valt wordt opgenomen in de grond, de grond bestaat uit verschillende lagen. Hierbij moet je denken aan de aardelaag, kleilaag en ook een kalklaag (dit is een laag met schelpen, botten en kalksteen). Hier komt het water doorheen, dit zorgt ervoor dat er kalk in het water terecht komt. Dit kalk is niet zichtbaar in het water maar heeft wel effect voor apparaten in je huis en kan zorgen voor kalkaanslag.

Voordeel van Waterontkalkers

Het voordeel van een waterontkalker is dat het nare effecten van kalk voorkomen. Kalk is lastig schoon te maken daarom is voorkomen beter dan genezen. De magnetische waterontharder zorgt ervoor dat de mineralen calcium en magnesium van elkaar gescheiden worden. Dit betekend dat het kalk opgelost is in het water als losse mineralen (calcium en magnesium) en zo heeft het niet de nare effecten van het kalk. Maar hoe kan een Magnetische Waterontharder ervoor zorgen dat kalk geen kans meer maakt? De magnetische waterontharder zorgt voor een magnetische straling, zo sterk is dat de kalkdeeltjes worden gescheiden en geen negatieve effecten meer hebben.

Magnetische waterontkalker Aquamag 7000

De magnetische waterontkalker Aquamag 7000 heeft een zeer sterke magneet van maarliefst 3490 Gauss. Wil een magnetische waterontkalker werken is er een minimum van 500 Gauss nodig om water te ontkalken. De kracht van de magnetische straling zorgt ervoor dat de kalk delen calcium en magnesium niet kristalliseren. Dit voorkomt kalk. Bij Waterontharderlease.nl kan je de Magiko 5000 zorgeloos uitproberen.

Waterontharder | Magiko 5000 | Amfa 4000 | waterontharder kopen
Schuiven naar boven
BEL ME NU
+
Bel mij!