Waterontharder

Aquamag 7000

Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig 159
Onderhoudsvrij

Bespaar tot wel €500 per jaar met onthard water!

Een waterontharder is een apparaat dat ervoor zorgt dat water onthard wordt. Je bent vast benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. Bij de antikalk magneet van waterontharderlease werkt het als volgt:

Thuis voorkomt kalkaanslag

Water beschikt over verschillende mineralen, twee daarvan zijn:
– Magnesium
– Calcium

Deze twee mineralen binden zich in het water en kristalliseren, dit veroorzaakt kalkaanslag. Dit gaat vast zitten aan de leidingen en in alle apparaten in huis waar water doorheen loopt (vaatwasser, wasmachine, waterkoker etc.) Het resultaat hiervan is dat deze apparaten minder goed gaan functioneren en kapot kunnen gaan.

Kalkaanslag zet zich af op verwarmingselementen van apparaten. Op je CV ketel, vaatwasser, douchekop en waterkoker heb je vast wel eens een laagje met kalk gezien. Dit laagje kalk zorgt ervoor dat het opwarmen van deze elementen langer duurt. Een kalklaag van 2 millimeter zorgt er al voor dat er 20% meer energie verbruikt moet worden. Zonder een ontharder kan het energiegebruik zelfs 70% meer energie gebruiken.

Een anti kalk magneet thuis zorgt er naast het besparen van energie ook voor een besparing in het gebruik van zeep en shampoo. Doordat er met een ontharder minder kalk in het water zit hoef je minder shampoo en zeep te gebruiken (tot wel 70%). Dit is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu, omdat je minder schoonmaakmiddelen gebruikt voor hetzelfde resultaat. De Aquamag 7000 zorgt ervoor dat je apparaten langer meegaan.


Probeer nu


Voordelen

Geen kalkaanslag meer met onthard water

Je ziet op theeglazen ook vaak een lichte kalkaanslag. Door het gebruik van een ontharder worden glazen weer een stuk glanzender, waardoor je hele vaat er weer een stuk beter uitziet. Met een waterontharder alternatief krijgt kalk geen kans meer nare kalkaanslag achter te laten. Dit scheelt veel werk met het schoonmaken van bijvoorbeeld kranen en de douche in de badkamer.

Conclusie: Ontharden van water maakt je leven makkelijker

Waterontharder alternatieven zorgen ervoor dat kalk geen kans meer heeft om negatieve invloed uit te oefenen op je apparatuur. Het gaat je veel energie besparen door een Aquamag 7000 aan te schaffen. Het gaat je veel tijd besparen doordat je met de Aquamag 7000 geen kraan meer schoon hoeft te maken met kalkaanslag, de krachtige magneet heeft ervoor gezorgd dat de kalk niet kan ontstaan. Probeer de Aquamag 7000 uit voor maar €159 en bespaar tot €500 per jaar!


Probeer nu


Voordelen

Waterontharder | Magiko 5000 | Amfa 4000 | waterontharder kopen
5/5

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren

Schuiven naar boven