Plaatsen Aquamag 7000

plaatsen Aquamag 7000

Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig 159
Onderhoudsvrij

Plaatsen van de Aquamag 7000

Bij het plaatsen van de Aquamag 7000 moet je op de volgende punten letten. De magneet die je ontvangt, plaats je net na de watermeter. Deze is vaak te vinden in de meterkast. De antikalk magneet kan je nu gaan plaatsen. Volg de volgende Stappen:

Stap 1: Haal de Aquamag 7000 uit de box

Stap 2: Draai voorzichtig de bouten (schroeven) los (anders kunnen je vingers ertussen komen te zitten.

Stap 3: Plaats de magneet om de waterleiding net na de watermeter (vaak in de meterkast te vinden)

Stap 4: Schroef vast en Klaar is Kees.

Ruimtegebrek?

Dan adviseren we je tyrips te aan te schaffen (ongeveer 35cm lang), haal deze door de schroefgaten heen om de waterleiding. Trek de tyrip strak aan zodat de magneet vast zit aan de waterleiding. De andere helft van de magneet is op een andere plek te plaatsen, bijvoorbeeld bij de waterleiding van de waterboiler!

Belangrijk om te weten voor het plaatsen van de Aquamag 7000

Optimaal resultaat is tussen de 6 en 8 weken, dan is namelijk de huidige kalkaanslag in de leidingen opgelost. Om het daadwerkelijke verschil te merken is het advies om na het plaatsen de apparaten (Waterkoker, koffieapparaat etc.), kranen, douche en andere plekken waar kalk zich ophoopt. 

Binnen 6 weken is er al een vooruitgang te zien in de vermindering van kalkaanslag. Omdat het kalk wat in de leidingen zit langzaam wegslijt is er nog wel sprake van kalk in het water. Na deze 6 weken adviseren wij om nogmaals alle apparaten en kalk bevattende elementen (Waterkoker, koffiezetapparaat, douche, kraan etc.) schoon te maken. Nu is alle kalk weggesleten uit de leidingen en is de werking van de Aquamag 7000 optimaal en kan jij genieten van Onthard Water.

plaatsen Aquamag 7000

Prijs Aquamag 7000

Waterontharderlease vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je schoonmaak producten en energierekening.


Bestel direct online


Werking

5/5

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren

Schuiven naar boven