Einde Kalkaanslag
Zorgeloos Proberen
Goedkoop, eenmalig 139
Onderhoudsvrij

Plaatsen van de Magiko 5000

Bij het plaatsen van de Magiko 5000 moet je op de volgende punten letten. De magneet die je ontvangt, plaats je net na de watermeter. Deze is vaak te vinden in de meterkast. De waterontharder magneet kan je nu gaan plaatsen. Volg de volgende Stappen:

Stap 1: Haal de Magiko 5000 uit de box

Stap 2: Draai voorzichtig de bouten (schroeven) los (anders kunnen je vingers ertussen komen te zitten.

Stap 3: Plaats de magneet om de waterleiding net na de watermeter (vaak in de meterkast te vinden)

Stap 4: Schroef vast en Klaar is Kees.

Ruimtegebrek?

Pak de tyrips en haal deze door de schroefgaten heen om de waterleiding. Trek de tyrip strak aan zodat de magneet vast zit aan de waterleiding. De andere helft van de magneet is op een andere plek te plaatsen, bijvoorbeeld bij de waterleiding bij de waterboiler!

Belangrijk om te weten voor het plaatsen van de Magiko 5000

Optimaal resultaat is tussen de 6 en 8 weken, dan is namelijk de huidige kalkaanslag in de leidingen opgelost. Om het daadwerkelijke verschil te merken is het advies om na het plaatsen de apparaten (Waterkoker, koffieapparaat etc.), kranen, douche en andere plekken waar kalk zich ophoopt. Hoe je deze het best kan schoonmaken lees je hier.

Binnen 6 weken is er al een vooruitgang te zien in de vermindering van kalkaanslag. Omdat het kalk wat in de leidingen zit langzaam wegslijt is er nog wel sprake van kalk in het water. Na deze 6 weken adviseren wij om nogmaals alle apparaten en kalk bevattende elementen (Waterkoker, koffiezetapparaat, douche, kraan etc.) schoon te maken. Nu is alle kalk weggesleten uit de leidingen en is de werking van de Magiko 5000 optimaal en kan jij genieten van Onthard Water.

Magnetische Waterontharder Magiko 5000 Om Leiding Prijs

Prijs van magnetische waterontharder?

Waterontharderlease vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €139 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je schoonmaak producten en energierekening.

Schuiven naar boven
Bel mij terug
+
Bel mij!