Antikalk magneet Aquamag 7000

Aquamag 7000

Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig 159
Onderhoudsvrij

Aquamag 7000: Geniet van Kalkvrij water!

Waterontharderlease.nl heeft een zeer krachtige antikalk magneet, genaamd Aquamag 7000. Door de combinatie van de krachtige magneten en het krachtige systeem wordt het kristalliseren van de mineralen: magnesium en calcium voorkomen. Als deze mineralen gaan kristalliseren ontstaat er kalk. Kalk in leidingen en apparaten heeft een negatief effect op apparatuur.

Aquamag 7000

Probeer nu


Werking

Negatieve resultaten ZONDER gebruik van een Aquamag 7000

Hieronder een paar voorbeelden van deze negatieve effecten van kalk, dit kan voorkomen worden de antikalk magneet Aquamag 7000.

Door kalkaanslag stijgt je energierekening. Kalk zet zich af op warmte elementen, veel voorkomende plekken zijn de CV ketel, waterkoker en kranen. Deze kalkaanslag zorgt ervoor dat het langer duurt voordat de apparaten opgewarmd worden. Dit kost veel energie, een dun laagje kalk kan al zorgen voor een verhoging in energiegebruik van 20%, in extreme gevallen kan het zelfs 70% meer energie verbruiken dan kalkvrij.

Dure apparatuur gaat kapot door kalk. Een koffiezetapparaat heeft een warmte element dat het water verwarmd, door de kalk ontstaat er een soort isolatielaag op het warmte element, wat het water verwarmt. Het duurt langer voor het water warm wordt en dat kost veel energie kost.

Kalkaanslag kan de waterdruk verminderen of zelfs stagneren. Dit komt vaak voor bij elektrische boilers en waterleidingen. Het is van groot belang dat deze problemen verholpen worden (bijvoorbeeld met een antikalk magneet), daarom is het gebruik van een Aquamag 7000 cruciaal.

Resultaat van water ontharden met magneet

Je bespaart jezelf veel tijd en geld bij het gebruiken van een waterontharder alternatief, het scheelt je heel veel energiekosten. Het schoonmaken van kalk is een vervelend klusje wat veel tijd kost, met een antikalkmagneet zal je daar aanzienlijk minder last van hebben. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over kalk in je huis.

Conclusie over gebruik van antikalk magneet

Een Aquamag 7000 zorgt ervoor dat de mineralen magnesium en calcium niet kristalliseren (waardoor kalk ontstaat). Een kalkvrij huis scheelt je veel geld op gebied van energie en kosten van schoonmaakmiddelen, tot wel €500 per jaar en op het behoud van je apparatuur. De Aquamag 7000 zorgt ervoor dat huidige kalkaanslag geleidelijk verdwijnt. We zijn er van overtuigd dat je veel plezier zult hebben van dit waterontharder alternatief. Probeer het nu en bespaar veel geld op je energierekening

Prijs Aquamag 7000

Waterontharderlease vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je energierekening.


Probeer nu


Werking

5/5

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren

Enter the text or HTML code here

Schuiven naar boven
BEL ME NU
+
Bel mij!