Ervaringen

Aquamag 7000

Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, Eenmalig 159
Onderhoudsvrij

Ervaringen

Henk Jan
★★★★★
Ik geloofde niet echt in magnetische waterontharders, ik heb het maar eens geprobeerd en het heeft mij aangenaam verrast. Geen last meer van kalk.

Eddy
★★★★★
Ik heb de Magiko 5000 nu al 3 maanden in gebruik en het bevalt me zeer goed. Ik heb geen last meer van kalkaanslag en hoef veel minder shampoo en zeep te gebruiken. Mijn haar voelt zacht aan. Zeker een aanrader.

Hennie
★★★★★
2 maanden geleden heb ik de waterontharder aangeschaft en heb merkbaar verschil, geen kalkaanslag meer in mijn waterkoker en douche.

Alfred
★★★★★
Product is inmiddels binnen en geïnstalleerd. Ik ben benieuwd naar de resultaten over een aantal weken. Bedankt voor het prettig zaken doen en het telefoontje dat het product wat later dan gepland verstuurd zou worden.Goede service, ga zo door.

Chris
★★★★★
Inmiddels geplaatst, ging vrij makkelijk. Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen in u bedrijf

Theo
★★★★★
De waterontkalker is vandaag bezorgd en ik heb deze al geplaatst. Bezorging was prima. Alles was compleet en heel aangekomen.

Prijs van magnetische waterontharder?

Waterontharderlease vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je schoonmaakproducten, shampoo, energierekening etc.


Probeer nu!


Voordelen

5/5

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren

Schuiven naar boven