Aquamag 7000

Aquamag 7000

Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig 159
Onderhoudsvrij

Aquamag 7000

Je kent het wel, kalkaanslag op je kraan of douche. Het nadeel is dat het ook nog lastig schoon te maken is. Daar is tegenwoordig een goede oplossing voor, daarom presenteren we je de innovatieve Aquamag 7000  (dit is de opvolger van de Magiko 5000). Dit is de krachtigste antikalk magneet in de markt, met momenteel de goede actie waarbij deze maar €159 kost. Dit gaat ervoor zorgen dat je geen last meer hebt van de nare gevolgen van kalk. De Aquamag 7000 is onderhoudsvrij waardoor je geen omkijken hebt naar het bijvullen van zout (wat je vaak ziet bij van grote wateronthardsystemen). Deze magneet heeft de kracht om de kalkdeeltjes uit elkaar te trekken in de losse mineralen calcium en magnesium, dit betekend dat je geen nare effecten meer hebt van kalk. Dit is de beste en voordeligste manier om van kalk af te komen.

Waterontharder alternatief Aquamag 7000

– Goedkoop: Eenmalig €159
– Makkelijk te installeren
– Kalkaanslag voorkomen
– Gratis bezorging
– Geen onderhoudskosten
– In 6 a 8 weken optimaal resultaat
– Vermindering energiegebruik
– Langere levensduur apparaten
– Zorgeloos proberen
– Voor elk huistype


Aquamag 7000


Probeer nu!


Werking

Voordelen

Door gebruik te maken van de Aquamag 7000 waterontharder alternatief maak je gebruik van alle voordelen van de waterontharder. Na 6 a 8 weten is de opgehoopte kalk in de leidingen weg gesleten en zal de werking optimaal zijn. Vanaf dit moment ga je zeker merken dat het water zachter is, waardoor je geen last hebt van kalk. Wij vinden dat je genoeg tijd moet hebben om het uit te proberen, omdat wij weten dat het werkt geven we je 100 dagen de tijd om het te proberen. Op deze manier kan u het gerust uittesten en zal u zeker resultaat opmerken. Mocht het niet naar verwachting zijn, kan het geretourneerd worden met een terugbetaling van het volledige aanschafbedrag. Met De Aquamag 7000 kan u tot wel €500 besparen op energie en schoonmaakproducten.

Aquamag 7000


Aquamag 7000

Aquamag 7000 €159

De Aquamag 7000 waterontharder alternatief is het geschikte systeem voor het gehele huis.


Bestel direct

Waterontharder | Magiko 5000 | Amfa 4000 | waterontharder kopen
Glas Onthard Water Geschonken

Prijs Aquamag 7000

Waterontharderlease vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar 159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op schoonmaakmiddelen en je energierekening.


Bestel direct online


Werking

5/5

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren

Schuiven naar boven